ΜΟΥΡΤΖΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Οδοντίατρος Τρύφωνας Μούρτζιος

Διεύθυνση: Γιάννη Αγγέλου 3, Θεσσαλονίκη 542 50

Τηλέφωνο: 2310300965, 6973793537

Email: mourtzios@yahoo.gr

Ιστοσελίδα: https://www.mourtziostrifonas.gr


ΥπηρεσίεΣ

Ο κ. Μούρτζιος εξασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου από το 2006, ενώ είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Φιλιππούπολης (2001), διαθέτοντας αναγνωρισμένο πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων σχετικά με την προσθετική οδοντιατρική, ενώ έχει μαθητεύσει ως βοηθός οδοντιάτρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γερμανία.

Η ακαδημαϊκή γνώση υψηλής πιστοποίησης, η πλούσια εμπειρία και πάνω από όλα ο επαγγελματισμός και η ανθρώπινη ευαισθησία με την οποία προσεγγίζει κάθε περιστατικό ξεχωριστά, καθιστούν τον οδοντίατρο Τρύφωνα Μούρτζιο, με έδρα την περιοχή Χαριλάου-Θεσσαλονίκη, την βασική σας επιλογή σε οτιδήποτε αφορά την οδοντοστοιχία σας.

Το οδοντιατρείο του κ. Μούρτζιου βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο σημείο της πόλης, ενώ οι υπηρεσίες που παρέχει χαρακτηρίζονται από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Καλέστε σήμερα κιόλας για να κλείσετε κι εσείς το δικό σας ραντεβού με τον κ. Μούρτζιο και πείτε… «αντίο» στα οδοντιατρικά προβλήματα!

 

Ωράριο Λειτουργίας

Ημέρα Ωράριο
Σάββατο
Κυριακή

Χάρτης