ΔΡΑΪΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Διεύθυνση: Μορφέως 10, Θεσσαλονίκη 546 44

Τηλέφωνο: 2310840443

Email: nfo@drainasparts.gr

Ιστοσελίδα: http://www.drainasparts.gr


ΠΟΤΕΣΙΟΜΕΤΡΟ
Π Ο Τ Ε Σ Ι Ο Μ Ε Τ Ρ Ο Π Ε Τ Α Λ Ο Υ Δ Α Σ
ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ BOSCH
MONO JETRONIC – MONO MOTRONIC

Εφαρμογές
Fiat Panda 1.0 –1.1, Fiat Tipo Tempra 1,4 – 1.6
Citroen AX 1.0 – 1.1, Citroen ZX 1.4,
Lancia Dedra 1.6, Lancia Delta 1.6,
Peugeot 106 1.0 – 1.1 – 1.4, Peugeot 306 1.4,
Peugeot 309 1.1, Seat Ibiza 1.3
VW Golf III 1.8, VW Passat 1.8, VW Polo 1.6

INJECTION

Η ROBERT BOSCH είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ανταλλακτικών στον κόσμο. H πρωτοποριακή τεχνολογία που ακολουθεί στα ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού μας εγγυάται την ποιότητα των ανταλλακτικών.

Mετρητές αέρος, αντλιες, αισθητήρες l, ποτενσιόμετρα προσφέρονται από την εταιρία μας στις φιλικότερες τιμές της αγοράς με την ποιότητα και αξιοπιστία BOSCH.

HOFFER

Ανταλλακτικά για την σωστή συντήρηση και επισκευή του συστήματος ψεκασμού των αυτοκινήτων (INJECTION)όπως Αντλίες βενζίνης Αισθητήρες λ, Μοτέρ ρελαντί Ποντεσιόμετρα,Αισθητήρες Στροφών ,Βαλβίδες GR,είναι μερικά από τα προιόντα που προσφέρουμε άμεσα στους συνεργάτες μας στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.Επίσης φίλτρα βενζίνης για αυτοκίνητα της ευρωπαικής και ασιατικής αγοράς, παλαιάς και νέας τεχνολογίας.

MAGNETI MARELLI
Η εταιρία MARELLI με πολυετη παρουσία στον χώρο της βιομηχανίας αυτοκινήτων, πρωτοπορος στην κατασκευη και πώληση ανταλλακτικών για τα συστηματα ψεκασμού των αυτοκινητων.
Εγκεφαλοι, πολλαπλασιαστές, μπεκ ψεκασμού, μοτέρ ρελαντι και αλλα ηλεκτρικα είδη προσφερονται από την εταιρίας μας για την σωστη λειτουργια και συντήρηση του αυτοκινήτου.
PIERBURG
Ανταλλακτικά για αυτοκίνητα παλαιάς και νέας τεχνολογίας μας προσφέρει η επώνυμη εταιρία PIERBURG .
Ρυθμιστές ρελαντί, φλάντζες, μεμβράνες, επιταχυνσεις, υδραργυρικά, βάσεις, αντλίες βενζινης είναι μερικά από τα ανταλλακτικά που μας βοηθούν για την σωστή επισκεύη και συντήρηση των αυτοκινήτων.

Χάρτης